I love the 90’s, The party

Informatie

Omschrijving

Na een waanzinnige (en volledig uitverkochte) verjaardagseditie in 2017 zal I Love The 90s – The Party ook in 2018 de Ethias Arena weer op haar grondvesten doen daveren tijdens hét 90s-feestje van het jaar.

Met o.a.

PAUL ELSTAK
DJ WARD

Master of Ceremony DJ Ward staat nù al te popelen om de 90s-massa te bespelen en voor de elfde keer op rij mee te nemen op een onvergetelijke trip door de jaren 90.

De eerste gastartiest is ook meteen bevestigd: Paul Elstak. Hij zal voor de tweede keer (zijn eerste doortocht dateert van 2013) plaatsnemen achter de draaitafels en de allerbeste beats door de speakers laten knallen. Elstak gooit tegenwoordig hoge ogen aan de zijde van Jebroer met ‘Kind van de Duivel’, maar is een echt 90s-icoon die elke discotheek liet ontploffen met zijn happy hardcoretunes.

Het verhaal van Elstak begon met zijn muzikale familie. Het was zijn vader die hem als slaggitarist de liefde voor de muziek bijbracht. Als tiener schafte Paul zich platen aan om er achter de draaitafels mee te mixen. Zijn eerste grote klus had hij te pakken in 1987, toen hij aangenomen werd als dj in de Rotterdamse discotheek Bluetiek-In. Niet alleen achter de draaitafels, ook als producer werd Paul Elstak succesvol omdat hij zich van bij het begin focuste op de opkomende stroming van hardcore house, een genre dat door het gebruik van keiharde beats opviel. Paul brak door met Rotterdam Termination Source en het springende ‘Poing’, een klassieker. Ook in het variante happy hardcore-genre was Paul Elstak direct mee. Met de Klubbheads scoorde hij hits met o.a. ‘Life Is Like A Dance’ en ‘Luv You More’. Muziekzender TMFbracht de carrière van Paul Elstak in een stroomversnelling, waardoor zijn singles ‘Rainbow In The Sky’, ‘Don’t Leave Me Alone’ en ‘Promised Land’ dikke hits werden in Nederland en Vlaanderen.

Elstak bleef het hardcore-genre trouw en dat legde hem geen windeieren. In 2010 werd zijn titelsong van de film ‘New Kids Turbo’ een monsterhit, waarvoor hij een jaar later een prestigieuze Rembrand Award kreeg. Zijn recentste wapenfeiten zijn het immense succes van Jebroer zijn ‘Kind van de Duivel’ en ‘Engeltjes’, nummers waar hij actief aan meewerkte.

“We zijn heel blij dat we voor deze 11de editie meteen al een eerste grote naam hebben gestrikt”, zegt DJ Ward die op zaterdag 7 april opnieuw stage host is op de grootste 90s-party van Europa. “Het mooie aan Paul Elstak is dat hij de 90s-generatie aanspreekt, maar ook de jeugd die massaal naar onze party komt. Zijn aandeel in het Jebroer-succes is heel groot, maar we hebben met hem afgesproken dat hij vooral de vette (happy) hardcore schijven speelt.”

Kaarten kosten 39,50, 70, 95 en 126 euro.

Er zijn voor editie 2018 vier verschillende tickets:

Regular Ticket: 39,50 euro

  • gewoon zaalticket

Comfort Ticket: 70 euro

  • toegang tot aparte afgebakende zone in de zaal voor extra comfort
  • aparte ingang
  • gratis gebruik vestiaire, parking en toilet

Golden Circle Ticket: 95 euro

  • toegang tot de frontstagezone vlak voor het podium
  • aparte ingang
  • gratis gebruik vestiaire, parking en toilet

VIP Loge – beschikbaar vanaf 10 personen: 126 euro per persoon

  • toegang tot de eigen VIP Loge op het VIP-deck.
  • aparte VIP-ingang
  • gebruik aparte VIP-vestiaire
  • gereserveerde VIP-parking
  • aparte toiletten
  • 2 flessen bubbels per 10 personen, met oberservice

Kom je in groep? Profiteer dan van het voordeeltarief!
Voor regular tickets is er 2 euro korting per ticket voor groepen vanaf 20 personen en 4 euro korting per ticket voor groepen vanaf 50 personen. Mail hiervoor naar groepen@benelive.eu.

Vooraf kunnen ook drankvouchers besteld worden!
Klik hier om drankvoucher te bestellen