Jan en Alleman

Informatie

Omschrijving

Op de energie en het enthousiasme van Jan Smit staat geen rem, integendeel. Na uitverkochte theater- en arenaconcerten komt Jan op zaterdag 10 maart 2018 naar het Sportpaleis voor de unieke avond ‘Jan & Alleman’.

Met o.a. André Hazes Jr. als gast

(meer namen volgen)

Twintig jaar geleden stal kleine Jantje niet alleen het hart van zijn oma, hij pakte ook de rest van de wereld in met zijn meezinger ‘Ik zing dit lied voor jou alleen’. Ondertussen zijn we twee decennia later en staat voor onze neus een internationaal gewaardeerde artiest met een indrukwekkende lijst klassiekers. ‘Als de nacht verdwijnt’, ‘Als de morgen is gekomen’, ‘Leef’, ‘Vrienden voor het leven’, het zijn maar enkele voorbeelden. Zijn gouden, platina, dubbel en tripelplatina platen en varianten zijn niet meer te tellen, net als alle muziek- en carrièreprijzen die hij als dertiger gewonnen heeft.

Niet alleen in Nederland, ook in Duitsland en Vlaanderen is Jan Smit een artiest van het volk. Wie bij ons De Romeo’s, Clouseau, Willy Sommers of Marco Borsato zegt, kan in één adem ook Jan Smit toevoegen aan het rijtje van succesvolle en populaire artiesten.

Vlamingen vallen voor Jan Smit omdat hij ondanks zijn succes nog altijd met zijn twee voeten op de grond staat. Hij weet waar hij mee bezig is. Een harde werker die nooit opgeeft en zijn fans altijd weer verrast.

Op 10 maart 2018 is iedereen welkom in het Sportpaleis om mee te zingen met Jan en zijn liveband. Het woord ‘Alleman’ heeft ook betrekking op de verrassende gastartiesten. Meer informatie hierover volgt.

Dit concert wordt een nieuwe mijlpaal in de carrière van Jan Smit in Vlaanderen. Zorg dat je erbij bent en schrijf mee muziekgeschiedenis!

Kaarten kosten 40, 50 en 60 euro.

Tickets met cd

Ook Jans platenfirma zorgt voor een stunt, door als eerste het nieuwe album van Jan nu al aan te bieden. Op deze cd zullen naast Jans grootste hits ook verrassende muzikale combinaties terug te vinden zijn. Wie tickets voor het concert koopt, heeft bij elk ticket automatisch recht op 1 CD die in de prijs begrepen is. Je ontvangt deze cd bij het verlaten van de concertzaal na afloop van het concert.

Extra cd

Wie een EXTRA CD wil bestellen, betaalt daarvoor 22,50 euro en kan deze reserveren via een aparte bestellink.

Klik hier om een extra cd ‘Jan & Alleman’ te bestellen à 22,50 euro