Nieuws

Lees hier ons laatste nieuws!
09 november 2018

Gene Thomas – ‘Onder Mijn Huid’

Gene Thomas: “‘Onder mijn huid’ is de perfecte song voor de tijd van het jaar!”
Met ‘Onder mijn huid’ trekt Gene Thomas opnieuw de kaart van de ‘Warme wintersongs’. “De cd kwam drie jaar geleden uit en ik vind het nog steeds één van de beste albums die ik gemaakt heb. Ik vind dat niet alleen. Ook de fans en het publiek blijven het album kopen en streamen, waardoor ik in het najaar druk bezig ben met intiem-akoestische en tape concerten. Op verzoek van de organisatoren, kunnen ze mij ook boeken voor kerstconcerten, want die sfeer past ook bij de ‘Warme wintersongs’”.

Na zijn zomerhit ‘Soleil soleil’ trekt Gene bewust de gevoelige kaart. “’Onder mijn huid’ is het favoriete ‘Warme wintersongs’-liedje van mijn vriend-producer Wim Claes, die begin dit jaar overleed. Omdat het voor mij moeilijk blijft om over dat verlies te praten, koos ik voor dit nummer.

Klik op de foto-link en bekijk de video van de nieuwe Gene Thomas-single ‘Onder mijn huid’.

Het nummer is terug te vinden op het ‘Warme wintersongs’-album dat nog steeds beschikbaar is, fysiek en digitaal.

|

Leave a Reply