Over ons

06/11/2017 werd een mijlpaal in het bestaan van Upstars, B&Brands & Benelive Events….

House of Entertainment werd opgericht als cluster van ondernemingen die de krachten bundelen en deze aspecten voor u verzamelen tot één gesprekspartner.
B&Brands kwam als expert inzake activatie, sales & partnerships aan boord als een noodzakelijke partner en zal alle activiteiten van House of Entertainment mee uitdragen. Het optimaal integreren van merken binnen ‘entertainmentprojecten’ is de core business van B&Brands, aangevuld met advies in sales en marketing, uitwerking van activaties en logistieke ondersteuning.
Upstars is reeds enkele jaren een gevestigde waarde in de communicatie en omkadering van events & artiesten, en was tevens één van de pioniers in het ontwikkelen van merkcommunicatie middels entertainment. Elk event, elke artiest, elk merk en elke samenwerking heeft professionele (pers)communicatie en omkadering nodig. Door toe te treden tot House of Entertainment, kunnen wij in de toekomst onszelf verder ontwikkelen en versterken met een team van specialisten op diverse vlakken;
Tenslotte nam House of Entertainment alle activiteiten over van Benelive Events en doopten we deze tot onze nieuwe ‘events & operations’ afdeling. Dé specialist inzake ondersteuning en advies in producties en activaties van A tot Z.
Of het nu gaat over het uitwerken van een B-to-B event, een openbaar concert/event/party, artiestenboeking, podiumbouw, licht&geluid, totaalspektakels, etc… Onze collega’s staan graag ter uwe beschikking.
 
Door deze samenwerking benutten we maximaal de synergieën tussen elke unit en kunnen we een 360° value proposition in de markt zetten.
House of Entertainment moet een huis van vertrouwen worden voor onze externe partners, met als doelstelling een geprefereerde partner te worden voor alle marketing en sales strategieën van merken, steeds met een unieke link naar entertainment.