Rob de Nijs - 75

Jubileumconcert
Datum : 9 december 2017
Tijd : 20:00
Adres : Lotto Arena, Schijnpoortweg 119, 2170 Antwerpen
Tel : 070/345.345 (max. €0,30/min.)

Rob de Nijs – 75

Lotto Arena Antwerpen

Op tweede kerstdag is Rob de Nijs jarig en in 2017 wordt dat een verjaardagstaart met maar liefst 75 kaarsjes!

“Een nieuwe mijlpaal in mijn leven. Vanaf dan ben ik officieel een artiest met een gezegende leeftijd, ook al voel ik mij op het podium nog steeds fris en fruitig (lacht). En dat moet natuurlijk gevierd worden”, zegt Rob de Nijs enthousiast.

Na zijn uitverkochte “Rob 70”-concert keert Rob de Nijs voor zijn 75ste verjaardag terug naar de Lotto Arena. Zaterdag 9 december staat hij er samen met zijn Pur Sang band én verrassende gastartiesten (de namen zullen de komende maanden bekend worden gemaakt).

De fans zullen op hun wenken worden bediend en krijgen Robs grootste hits en bekendste liedjes voorgeschoteld. Van ‘Malle Babbe’, ‘Jan Klaassen’ en ‘Het werd zomer’ tot ‘Ritme van de regen’, ‘Banger hart’ en ga zo maar verder. Het wordt één langgerekte marathon van Rob de Nijs-hits!

En dan zijn er nog de gastartiesten. Wie Rob kent, weet dat hij heel wat muzikale vrienden heeft. Toen hij 70 werd, kwamen Will Tura, Paul Michiels en Johan Verminnen meevieren. Ook Gers Pardoel en Urbanus waren al eens te gast op zijn traditionele verjaardagsconcert. “Het is in die grootte-orde van gasten dat er gedacht mag worden. Verrassende gastartiesten – die we niet allemaal zullen verklappen – gaan mee kleur geven aan Rob 75. Het wordt sowieso een unieke avond, die Rob en zijn gasten maar één keer in hun leven gaan meemaken. Als één van de allergrootste artiesten uit de Lage Landen zijn 75ste verjaardag viert, dan mag je zijn enige, officiële verjaardagsfeestje in Vlaanderen vooral niet missen”, klinkt het bij concertorganisator Benelive Entertainment.