Nieuws

Lees hier ons laatste nieuws!
08 januari 2018

Populaire Ten Tenors concerteren 15 april in Antwerpse Stadsschouwburg

Ze verkochten sinds hun ontstaan in 1997 meer dan 90 miljoen concertkaartjes, verspreid over 16 uitverkochte tournees. Naast Australian Ice Cream zijn The Ten Tenors voor Australië nog steeds één van de best lopende exportproducten en nu komen ze eindelijk terug naar België. Zondag 15 april concerteren de immens populaire tenoren in de Antwerpse Stadsschouwburg en voegen ze België terug toe aan hun landenlijstje. “Het gevarieerde repertoire, de adembenemende arrangementen en uitvoeringen gebracht door 10 stemmen die perfect bij elkaar blenden, blaast je van je sokken. Wat die mannen laten horen en zien is straf. Zij brengen een hommage aan de grote klassieke componisten, maar ook de helden van de popmuziek van vroeger en nu worden niet vergeten. Van Jeff Buckley tot Andrea Bocelli, het zit allemaal verwerkt in het Ten Tenor repertoire, samen met een pak muzikale verrassingen waarmee ze hun fans en het publiek trakteren”.

|

Leave a Reply