Nieuws

Lees hier ons laatste nieuws!
16 november 2017

Vrijdag 17 november verwelkomt nimf Nasrien Cnops de gasten op Bilzen Mysteries!

Na Annemie Ramaekers, is het nu vrijdag 17 november de beurt aan voormalig MNM-presentatrice, gewezen P-Babe en schrijfster Nasrien Cnops om gastvrouw te zijn op Bilzen Mysteries. Met 25.000 bezoekers in het eerste jaar, is de actieve wandelattractie een toeristische voltreffer en ook de komende weken, en tijdens de eindejaarsdagen, kan je in de prachtige omgeving van de Landcommanderij Alden Biesen meestappen in 800 jaar geschiedenis. Met een tablet in de hand ga je anderhalf uur op stap, samen met kasteelheer en gids Jan Decleir. Als bezoeker word je ondergedompeld in een unieke sfeer, gekruid met een schitterend klank- en lichtspektakel. “In de Bilzen Mysteries-film spelen de nimfen een belangrijke rol. Dat benadrukken we nog eens tijdens onze bv-nimfenavonden. Eind vorige maand was Annemie Ramaekers te gast, volgende maand komt Ketnet-wrapter Sarah Mouhamou langs en nu vrijdag zal Nasrien Cnops als nimf de bezoekers verwelkomen.

De Vlaams-Brabantse heeft er alvast zin in: “Ik heb op de presentatie mijn outfit al eens mogen aantrekken en als het van mij afhangt, dan doe ik die nooit meer uit. Zalig. Welk meisje wil nu geen nimf zijn. Bilzen Mysteries is een familiehappening. Vrijdag verstoppen we lichtgevende sticks voor de allerkleinsten. Als de jongens ze vinden, dan krijgen ze een riddermasker. De meisjes trakteren we op een bloemendiadeem. Het is dus echt de moeite om langs te komen.

Meer info over de bv-nimfenavond van Nasrien Cnops, aanstaande vrijdag 17 november, vind je op www.bilzenmysteries.be

Begin december en tijdens de kerstvakantie komt ook Ketnet-wrapster Sarah Mouhamou langs.

|

Leave a Reply